Skip to main content

TENISKI TERENI

U okviru rizorta se nalazi jedan od najmodernijih teniskih centara u region. U okviru teniskog centra nalazi se 11 terena - 8 terena na šljaci i 3 betonski terena, sa svom dodatnom opremom i objektima (svlačionice, tuševi, prostor za odmor, kafe bar).

Teniski centar „Slovenska plaža”, u okviru svoje ponude obezbjeđuje mogućnost organizovanja individualnih, grupnih, turističkih i drugih teniskih aktivnosti, kao i mogućnost individualnog i grupnog angažovanja teniskih trenera, organizacija sparing mečeva, iznajmljivanje terena i teniske opreme i drugih raznih sadržaja.

TENNIS COURTS

Uživanje u tenisu za djecu

Naš cjelodnevni program ili višednevni programi su namijenjeni djeci svih uzrasta koji se bave tenisom i koji jednostavno vole ovaj sofisticirani sport.

Prije svega, ovaj program može da bude osnova što se tiče teniskih udaraca, ali istovremeno može da probudi radne navike i razvije sportski duh kod djece.

TENNIS ENJOY FOR KIDS

Primarni cilj: Hotelski doživljaj prilagođen djeci

U okviru animacijskog programa velika pažnja se posvećuje našim najmlađim gostima, koji mogu doživjeti mnogo avantura u dječijem mini klubu, koji se nalazi napolju, i mnoge druge avanture.

Djeca mogu da se igraju na površini od 300 m², gdje imaju trampolinu, tobogan i mnoge druge zanimacije za rekreaciju koje su na raspolaganju.

Upravo ti raznovrsni animatorski i sportski programi zaokružuju kompletnu ponuda resorta Slovenska Plaža, koja privlači sve više gostiju iz godine u godinu.

CHILDREN-FRIENDLY HOTEL EXPERIENCE

NAJBOLJE CIJENE I PONUDE

SAZNAJTE PRVI!

Dostavljajući nam vaše podatke automatski prihvatate da vam šaljemo ponude i obavještenja. Za više informacija na koji način koristimo vaše lične podatke molimo vas da pogledate stranicu "Politika privatnosti"

© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
NA VRH