Skip to main content

Aktivnosti

Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ poznata je kao kompanija koja je u toku sa najnovijim trendovima u turizmu, neprestano zadovoljavajući potrebe i zahtjeve svojih gostiju. Kroz detaljna istraživanja tokom godina, odmori orijentisani prema porodici postali su srž poslovanja ove kompanije, zbog čega smo prevashodno fokusirani da turiste privlačimo raznim zabavnim programima.

Pažljivo smo sastavili raznovrstan spisak aktivnosti koju vodi naš tim za organizovanje zabavnih aktivnosti - grupa profesionalaca obučenih u oblastima kao što su pedagogija, fizičko vaspitanje i psihologija.

Ovi instruktori drže časove jutarnje gimnastike, aqua-aerobika, plivanja, mini golfa, odbojke na pijesku i neke aktivnosti na zahtjev (ukoliko je moguće dogovoriti). Čvrsti pobornici aktivnog odmora i rekreacionih programa njeguju trenutke koje stvaramo zajedno, nazivajući ih „prilikom da dodate benefite vašem godišnjem odmoru"- sve se može postići aktivnostima kao što su Zumba, časovi latino plesa, joge i još mnogo toga.

Sportske aktivnosti - Teniski tereni

U okviru resorta se nalazi jedan od najmodernijih teniskih centara u regionu, i to zbog najviših standarda što se tiče izgradnje i kvaliteta infrastrukture, kao i kvalitetnih smještajnih objekata i ostalih pogodnosti.

U okviru teniskog centra nalazi se 11 terena, 8 terena na šljaci, kao i tri betonski terena, sa svom dodatnom opremom i objektima (svlačionice, tuševi, prostor za odmor, kafe bar). Pored teniskog centra za ljubitelje ovog sporta, postoji i moderna teretana, kao i jacuzzi i sauna koje posjetioci centra mogu koristiti u hotelu „Aleksandar”, udaljenom samo 50m od centra.

Teniski centar „Slovenska plaža”, u okviru svoje ponude obezbjeđuje mogućnost organizovanja individualnih, grupnih, turističkih i drugih teniskih aktivnosti, kao i mogućnost individualnog i grupnog angažovanja teniskih trenera, organizacija sparing mečeva, iznajmljivanje terena i teniske opreme i drugih raznih sadržaja.

Uživanje u tenisu za djecu

Naš cjelodnevni program ili višednevni programi su namijenjeni djeci svih uzrasta koji se bave tenisom i koji jednostavno vole ovaj sofisticirani sport.

Prije svega, ovaj program može da bude osnova što se tiče teniskih udaraca, ali istovremeno može da probudi radne navike i razvije sportski duh kod djece.

Primarni cilj: Hotelski doživljaj prilagođen djeci

U okviru animacijskog programa velika pažnja se posvećuje našim najmlađim gostima, koji mogu doživjeti mnogo avantura u dječijem mini klubu, koji se nalazi napolju, i mnoge druge avanture.

Djeca mogu da se igraju na površini od 300 m², gdje imaju trampolinu, tobogan i mnoge druge zanimacije za rekreaciju koje su na raspolaganju.

Upravo ti raznovrsni animatorski i sportski programi zaokružuju kompletnu ponuda resorta Slovenska Plaža, koja privlači sve više gostiju iz godine u godinu.

NAJBOLJE CIJENE I PONUDE

SAZNAJTE PRVI!

Dostavljajući nam vaše podatke automatski prihvatate da vam šaljemo ponude i obavještenja. Za više informacija na koji način koristimo vaše lične podatke molimo vas da pogledate stranicu "Politika privatnosti"

© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
NA VRH