Skip to main content

Budite dio tima najveće hotelske grupacije u Crnoj Gori

U našoj hotelskoj kompaniji posvećeni smo stvaranju harmoničnog radnog okruženja gdje zaposlenima obezbjeđujemo kvalitetne uslove za rad, brojne mogućnosti za sticanje novih znanja i stručnog usavršavanja.

U susret predstojećoj turističkoj sezoni širimo svoj tim te zato pozivamo sve zainteresovane koji svojim sposobnostima i dosadašnjim iskustima mogu doprinijeti profesionalnom obavljaju hotelske djelatnosti da se prijave za otvorena radna mjesta u hotelima: Slovenska plaža, Aleksandar, Palas, Castellastva, Mogren.

Za sve nedoumice možete nas kontakirati putem telefona +382 33 451 311 ili na email adresu: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Kako biste konkurisali za posao molimo vas da popunite formu u nastavku

Ime i prezime *
Datum rođenja *
Broj telefona *
Adresa stanovanja *
E-mail *
Državljanstvo *
Koje jezike govorite i koje je nivo znanja? *
Prethodno radno iskustvo *
Pozicija za koju konkurišete *
Fotografija *Dozvoljeni formati: jpg, jpeg, png
Drag & Drop Files Here Browse Files
CV - Biografija Dozvoljeni formati: jpg, jpeg, png, pdf, doc, docx
Drag & Drop Files Here Browse Files
Preporuke i sertifikati Dozvoljeni formati: jpg, jpeg, png, pdf, doc, docx
Drag & Drop Files Here Browse Files
Dodatni komentar

Dostavljajući nam vaše podatke putem ove forme automatski prihvatate politiku privatnosti naše kompanije i saglasni ste da vaše podatke može koristiti naša kadrovska služba u svrhu selekcije kandidata, te da vas možemo kontaktirati putem elektronske pošte ili broja telefona. Za više informacija na koji način koristimo vaše lične podatke molimo vas da pogledate stranicu "Politika privatnosti"

NAJBOLJE CIJENE I PONUDE

SAZNAJTE PRVI!

Dostavljajući nam vaše podatke automatski prihvatate da vam šaljemo ponude i obavještenja. Za više informacija na koji način koristimo vaše lične podatke molimo vas da pogledate stranicu "Politika privatnosti"

© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
NA VRH