Skip to main content

Hotel Palas Lux 4☆

Palas LUX hotel, depandans hotela Palas, odiše savremenim enterijerom i visokim kvalitetom smještajnih kapaciteta. Usluga koja se nudi je noćenje sa doručkom. Ostale usluge i sportsko rekreativne sadržaje gosti mogu koristiti u hotelu Palas.

Hotel raspolaže sa 32 dvokrevetne sobe i 16 delux apartamana. 8 apartmana ima prekrasan pogled na more.

U okviru hotela nalazi se recepcija i restoran koji funkcioniše kao Gradska kafana Palas.

Za sada, usluga koja se služi je noćenje sa doručkom. Ostale usluge i sportsko rekreativne sadržaje gosti mogu koristi u hotelu ''Palas''.

SOBE I APARTMANI

Hotel raspolaže sa 32 dvokrevetne sobe i 8 delux apartamana. 8 apartmana ima prekrasan pogled na more.

LUX DVOKREVETNA SOBA

sa bračnim ležajem

1
1 - 2
Pogled more

Lux apartman

sa pogledom na planinu

1
1
2 - 4

LUX APARTMAN

sa pogledom na more

1
1
2 - 4

  Gradska kafana Petrovac

  Savremen dizajn sa mediteranskim notama stvara izuzetno prijatan ambijent Gradske kafane. Kada se tome doda pogled na more i ostrva Katič i Sveta Nedjelja, onda je sasvim jasno zašto će vas ovo mjesto osvojiti na prvi pogled. U Gradskoj kafani ćete uživati u picama pripremljenim u specijalnoj peći po recepturi tradicionalne napolitanske pice, u raznovrsnim paštama, potažima, burgerima od najkvalitetnijih vrsta mesa, sendvičima. U večernjim satima, terasa postaje mjesto održavanja brojnih muzičkih događaja. Kvalitetna usluga i vrhunska ponuda hrane i pića, izdvajaju Gradsku kafanu kao nezaobilazan kutak u kojem će uživati mještani ali i svi posjetioci Petrovca.

  ABOUT HOTEL

  Nova Godina u Hotelu Palas

  Osim što pruža užitak i zabavu tokom sunčane sezone hotel Palas dodatno organizuje spektakularni doček Nove godine u Petrovcu, koji je jedan od najatraktivnijih u Crnoj Gori i na Balkanu. Događaj je praćen sjajnom muzikom koju izvode velika imena sa muzičke scene, ukusnom kontinentalnom hranom koju pripremaju sjajni kuvari, i puno smijeha tokom cijele proslave.

  NAJBOLJE CIJENE I PONUDE

  SAZNAJTE PRVI!

  Dostavljajući nam vaše podatke automatski prihvatate da vam šaljemo ponude i obavještenja. Za više informacija na koji način koristimo vaše lične podatke molimo vas da pogledate stranicu "Politika privatnosti"

  © Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
  NA VRH