Skip to main content

SLOVENSKA PLAŽA RESORT 4☆ & 3☆

Slovenska Plaža Resort ima sobe i apartmane sa 3 i 4 zvjezdice

Rizort Slovenska Plaža nalazi se u autentičnom mediteranskom okruženju i predstavlja jedan od najstarijih objekata u Budvi. Karakterističan je po romantičnom izgledu - kosi krovovi , simetričan dizajn, balkoni na otvorenom i terase koje zadivljuju goste. Ovo porodično gnijezdo sastavljeno je od 10 pojedinačnih vila, obogaćenih prepoznatljivim mediteranskim rastinjem koje su dobile nazive prema posebnim vrstama mediteranskog rastinja – Čempresi, Mirta, Magnolija, Kana, Palma, Kamelija, Limuna, Oleandra, Ruzmarin I Maslina. Rizort objedinjuje sve potrebno za odmor: javno parkiralište, restorane, kafiće, butike, galerije, turističke agencije, stomatološke i ambulantne centre, salone ljepote, kao i još mnogo toga.

 • 10€ dnevno
  Besplatan WIFI
  Bazeni na otvorenom
  Porodične sobe
  Sobe za nepušače
  Barovi
 • Prihvatamo sve kartice
  Check-in od 12:00h
  Check-out do 10:00h
  Kasni check-out uz doplatu
  Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
 • HACCP
  ISO 22000: 2005 - upravljanje bezbijednošću hrane
  ISO 14001: 2015 - upravljanja zaštitom životne sredine
  ISO 9001: 2015 - upravljanje sistemom kvaliteta
  A+ SERTIFIKAT BONITETNE IZVRSNOSTI
  CompanyWall

SMJEŠTAJ 3☆

Rizort Slovenska Plaža ima 522 smještajne jedinice kategorije 3 zvjezdice. Dio koji obuhvata 3 zvjezdice ima 414 soba i 108 apartmana, od kojih 323 smještajne jedinice imaju svoje terase

Standardna dvokrevetna soba

sa pomoćnim ležajem

2
1
2 - 3

Standardna dvokrevetna soba

sa balkonom

1
1 - 2
Pogled na baštu

Standardna dvokrevetna soba

bez balkona

1
1 - 2
Pogled na park

Apartman

sa balkonom

1
2
1
4 - 6

Studio 02

sa kuhinjom

1
2
Pogled na park

  SMJEŠTAJ 4☆

  Rizort se sastoji od 10 vila, od kojih 4 spadaju u kategoriju hotela sa 4 zvjezdice. Ovaj dio naselja obuhvata ukupno 494 jedinice, od kojih 396 soba i 98 apartmana svi besprekorno održavani za maksimalnu udobnost.

  Standardna dvokrevetna soba

  sa pomoćnim ležajem

  2
  1
  2 - 3

  Standardna dvokrevetna soba

  bez balkona

  1
  or 2
  1 - 2

  Standardna dvokrevetna soba

  sa balkonom

  1
  or 2
  1 - 2

  Apartman

  sa balkonom

  2
  2
  4 - 6

  Studio Apartman

  balkon na zahtjev - doplata

  1
  1
  2 - 4
   HOTEL AMENITIES

   ANIMACIJA I ZABAVA

   Od smještaja i hrane do rekreacije i zabave, resort Slovenska Plaža ima sve, predstavljajući savršeno mjesto za vaš porodični ljetnji odmor.

   Za one koji više vole aktivan odmor i žele da istražuju van okvira hotela, u Budvi ima mnogo živopisnih zelenih površina, atrakcija, plaža, spomenika i muzeja do kojih se može doći za svega nekoliko minuta. Slobodno tražite preporuke na recepciji.

   Najmlađi gosti mogu uživati u dječijoj igraonici od 150 m² u kojoj se nalazi lavirint sa modernim, bezbijednim setovima za igru u zatvorenom i na otvorenom. Kontinuirani nadzor ljubaznog i obučenog osoblja može da garantuje da je vaše dijete bezbjedno tokom igranja. Gostima se takođe sviđa činjenica da je ulazak u ovu sobu besplatan i za djecu i za njihove staratelje.

   Postoji i posebna ponuda za aranžmane za rođendanske zabave gdje porodice mogu unajmiti čitav prostor i proslaviti svoje specijalne događaje dodavanjem boja i uzbuđenja događaju.

   ANIMACIJA

   Zabava za sve generacije

   Resort Slovenska Plaža svakako obraća pažnju na sve generacije zbog čega se organizuju večernje tematske žurke, folklorne večeri, časovi salse, takmičenja u pjevanju, karaoke i još mnogo toga!

   Muzika uživo se obično organizuje u restoranu Pjaca, baru Raspućin i all inclusive baru hotela. Ovdje se turisti mogu odlučiti za zabavu koja traje cijelu noć, daleko od bilo kakvih briga.

   NAPOMENA: Hotel ima sezonski raspored i otvoren je od maja do kraja oktobra.

   NAJBOLJE CIJENE I PONUDE

   SAZNAJTE PRVI!

   Dostavljajući nam vaše podatke automatski prihvatate da vam šaljemo ponude i obavještenja. Za više informacija na koji način koristimo vaše lične podatke molimo vas da pogledate stranicu "Politika privatnosti"

   © Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
   NA VRH