Skip to main content

RESTORANI I BAROVI

Pored glavnih restorana I njihovih all-inclusive barova, u rizortu se nalaze restoran Pjaca, Aperitiv bar I Raspućin.

SLOVENSKA PLAŽA

GLAVNI RESTORAN

Glavni restorani namijenjeni su gostima hotela u kojima se služe nacionalna i internacionalna jela, se širokim izborom jelovnika, a tokom ljeta imaju otvorenu ljetnju terasu i all inclusive barove.

All-inclusive barovi 3 I 4 zvjezdice smješteni su na bazenima hotela i prekriveni prirodnom hladovinom, stvarajući tako savršenu opciju za odmor i uživanje za istinske hedoniste.Imaju direktan pristup bazenu i omiljeno su porodično mjesto.

flexibility in food choices

RADNO VRIJEME

  • DORUČAK
    07:00 - 10:00
  • RUČAK
    12:30 - 14:00
  • VEČERA

    18:00 - 21:00

U prirodnoj hladovini

Primorski restoran

Primorski restoran smješten je na jednom od bazena hotela i prekriven je prirodnom hladovinom stvarajući tako savršenu opciju za odmor i uživanje u nacionalnim jelima za istinite hedoniste.

Ima direktan pristup bazenu i omiljeno je mjesto roditeljima koji žele svoju djecu u vidnom polju dok su na igralištu bazena.

Restoran je kapaciteta 80 mjesta i otvoren je do 19:00, sa a la carte uslugom po povoljnim cijenama

covered in natural shade

Na centralnom trgu

Restoran Pjaca

Restoran Pjaca je smješten u centralnom trgu, po kojem je i dobio ime, i nudi visoko kvalitetne a la carte usluge. Zabava je zagarantovana uz Zlopija koji vas čeka svake večeri od 21:00 do 01:00h. Restoran (spoljni i zatvoreni dio) ima 250 mjesta i radi od 16:00 do 01:00.

music programmes each night
Aperitiv Bar i Raspućin

Aperitiv Bar je idealno mjesto za osvježenje nakon sporta ili sunčanja na plaži. U ponudi se može naći veliki izbor kolača, peciva i pića. Kapacitet ovog bara je oko 40 osoba, a otvoren je od 07:00 do 23:00.

Raspućin je jedan od najprepoznatljivijih kafića na čitavoj Budvanskoj Rivijeri. Sa svojih 50 mjesta kapaciteta i atraktivnom lokacijom smatra se omiljenim mjestom susreta za domaće stanovnike i strane posjetioce. Radno vrijeme je od 08:00 do 23:00.

cakes, pastry, and drinks

NAJBOLJE CIJENE I PONUDE

SAZNAJTE PRVI!

Dostavljajući nam vaše podatke automatski prihvatate da vam šaljemo ponude i obavještenja. Za više informacija na koji način koristimo vaše lične podatke molimo vas da pogledate stranicu "Politika privatnosti"

© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
NA VRH