Skip to main content

Hotel Palas 4☆

Hotel Palas sa četiri zvjezdice smješten je u Petrovcu, malom primorskom naselju koje karakterišu blaga mediteranska klima, prelijepe pješčane plaže, skrivene uvale, kao i gostoljubivi mještani. Sam hotel je smješten u centralnom dijelu naselja, okružen narandžama i maslinama u uvali u Petrovačkom zalivu, sa pogledom na dva ostrva: Katič i Sveta Neđelja.

Znamenitosti ovog malog grada čine ga pogodnim za porodice, starije građane, parove i za sve koji traže idilično okruženje za odmor.

 • 15€ DNEVNO (SHODNO RASPOLOŽIVOSTI)
  BESPLATAN WIFI
  BAZEN
  APOTEKA
  RESTORANI
  SPA I KOZMETČKI SALON
  KONFERENCIJSKE SALE
  PRODAVNICA SUVENIRA
  2 LEŽALJKE I SUNCOBRAN 15€ DNEVNO
 • PRIHVATAMO SVE KREDITNE KARTICE
  CHECK-IN OD 12:00H
  CHECK-OUT DO 10:00H
  KASNI CHECK-OUT UZ DOPLATU
  KUĆNI LJUBIMCI NISU DOZVOLJENI
 • HACCP
  ISO 14001: 2015 - upravljanja zaštitom životne sredine
  ISO 22000: 2005 - upravljanje bezbijednošću hrane
  ISO 9001: 2015 - upravljanje sistemom kvaliteta
  A+ SERTIFIKAT BONITETNE IZVRSNOSTI
  CompanyWall

SMJEŠTAJ

Hotel Palas je moderno osmišljen hotel sa klasičnim elementima sa 171 smještajnom jedinicom - 151 soba, 8 porodičnih soba i 4 apartmana (dok 90 soba ima pogled na more). Svaka soba, osim apartmana, je dvokrevetna sa mogućnošću za dodavanje još jednog pomoćnog ležaja, dok brojne terase i velike zelene površine pojačavaju privlačnost ovog modernog hotela.

Standardna dvokrevetna soba

sa dodatnim krevetom - pogled na more

2
1
2 - 4

Standardna dvokrevetna soba

sa terasom

1
1 - 2
Delimično

Standardna dvokrevetna soba

sa dodatnim krevetom - pogled na planinu

2
1
2 - 4

  O HOTELU PALAS

  Hotel Palas je sagrađen 1983. godine, a renoviran 2011. godine. Sveukupni izgled obogaćen je nedavno dodatim hotelskim kapacitetima, kao i savremenim wellness i spa centrom. S obzirom na lokaciju i ponudu hotela, idealan je za porodični odmor, MICE turizam, svadbene svečanosti, koktele i mnoge druge događaje.

  Hotel Palas se nalazi na samoj obali mora, sa direktnim izlazom na šetalište duž kojeg se mogu pronaći brojne zanimljive atrakcije. Dosadašnji gosti ga hvale kao „hotel sa najljepšim pogledom na svijetu“, a sa samo 18 kilometara do Budve i 10 km udaljenosti od Svetog Stefana, Palas je epicentar svih turističkih aktivnosti na obali Crne Gore.

  Palas LUX hotel, depandans hotela Palas, odiše savremenim enterijerom i visokim kvalitetom smještajnih kapaciteta. Usluga koja se nudi je noćenje sa doručkom. Ostale usluge i sportsko rekreativne sadržaje gosti mogu koristiti u hotelu Palas.

  ABOUT HOTEL

  Hotel Palas - Omiljeno mjesto okupljanja u Petrovcu

  Spoljašnji dio hotela je okružen sa puno zelenih površina naše njegovane bašte i otvorenom terasom koja tokom ljeta postaje najpopularnije mjesto za različite zabavne aktivnosti: od folklora do večeri salse, etno-mediteranskih muzičkih koncerata, pozorišta za djecu, uličnih zabavljača, kao još mnogo sadržaja zabavnog karaktera. Naši gosti imaju prednost da besplatno prisustvuju svim događajima koji se održavaju u okviru hotela.

  Ukoliko ste ljubitelj aktivnosti na vodi, u Petrovcu postoje brojne opcije kao što su vožnja kajakom, ribolov i ronjenje. Na ovaj šarmantni gradić možete računati i kad su u pitanju muzički, sportski, umjetnički i kulturni sadržaji, a naročito kada se u njemu tradicionalno održava manifestacija „Petrovačka noć“.

  Nova Godina u Hotelu Palas

  Osim što pruža užitak i zabavu tokom sunčane sezone hotel Palas dodatno organizuje spektakularni doček Nove godine u Petrovcu, koji je jedan od najatraktivnijih u Crnoj Gori i na Balkanu. Događaj je praćen sjajnom muzikom koju izvode velika imena sa muzičke scene, ukusnom kontinentalnom hranom koju pripremaju sjajni kuvari, i puno smijeha tokom cijele proslave.

  NAJBOLJE CIJENE I PONUDE

  SAZNAJTE PRVI!

  Dostavljajući nam vaše podatke automatski prihvatate da vam šaljemo ponude i obavještenja. Za više informacija na koji način koristimo vaše lične podatke molimo vas da pogledate stranicu "Politika privatnosti"

  © Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
  NA VRH