Skip to main content

HOTEL PALAS

ČUVENI RESTORAN

Doživljaj koji budete imali u restoranu Hotela Palas odražava se kroz autentičnu crnogorsku kuhinju, kao i kontinentalnu i internacionalnu kuhinju. Dobitnik je nagrade ISO 22000 sertifikata, realizovan 2010. godine, koji garantuje bezbijednost pripreme i posluživanja hrane i pića. Gosti imaju dvije opcije: da biraju a-la-carte obroke, ili da uživaju u čarima švedskog stola.

Naše prostorije za ručavanje, opremljene su sofisticiranim i šarmantnim ukrasima, obogaćene mirisom izvrsne hrane, pružajući živahan osjećaj svim čulima.

FAMOUS RESTAURANT
Glavni hotelski restoran

U srcu hotela se nalazi naš primarni hotelski restoran sa kapacitetom od 500 mjesta. Užiaćete u najljepšem pogledu na brižljivo njegovani cvjetni vrt. Visokim plafonima i širokim prostorom ovaj restoran je savršeno mjesto za druženja bilo koje prirode.

PRIMARY HOTEL RESTAURANT
Francuska Terasa

Francuska terasa sa kapacitetom od 100 mjesta nalazi se pored glavnog restorana i može poslužiti kao izvor prirodne hladovine. To je omiljeno mjesto naših gostiju, gdje uz doručak uživaju u pogledu na more, a poznata je I po organizovanju raznovrsnih dogadjaja.

THE FRENCH TERRACE
Pool Bar

Pool bar Hotela Palas ,nalazi se u blizini wellness centra a pored zatvorenog prostora ima i terasu koja se naslanja na spoljni bazen. Piće se služi od 08:00h do 23:00h.

POOL BAR

RADNO VRIJEME

  • DORUČAK
    07:00 - 10:00
  • RUČAK
    12:30 - 14:00
  • VEČERA
    19:30 - 21:30

NAJBOLJE CIJENE I PONUDE

SAZNAJTE PRVI!

Dostavljajući nam vaše podatke automatski prihvatate da vam šaljemo ponude i obavještenja. Za više informacija na koji način koristimo vaše lične podatke molimo vas da pogledate stranicu "Politika privatnosti"

© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
NA VRH