Skip to main content
Hotel Castellastva

Restoran

Toplo ušuškan restoran hotela Castellastva nudi bogat izbor jela koja variraju od mediteranskih do kontinentalnih te internacionalnih. Švedski stolovi obiluju raznim salatama, ribljim obrocima, veganskim I vegetarijanskim obrocima.

Bogat jelovnik

Kulinarske vještine naših kuvara najbolje se odražavaju kroz unikatna jela koja pripremaju. Švedski stolovi su popunjeni raznim salatama, ribljim obrocima, veganskim obrocima i raznolikom ponudom jela za kojima vaš apetit čezne. Na zahtjev, naši kuvari su takođe na raspolaganju za goste koji imaju prilagođeni plan obroka kojeg se pridržavaju.

Sva hrana se služi kao a la carte ili u obliku švedskog stola sa bogatom ponudom raznog pića. Kada bukiraju svoj boravak, gosti mogu da biraju između obroka polupansiona ili punog pansiona i uživaju u obilju naših kulinarskih specijaliteta.

Restoran je klimatizovan da bi mogao svima pružiti ugodnu atmosferu tokom trpeznih sati ili toplih ljetnjih dana. U okviru švedskog stola postoji i dječiji kutak u kojem djeca mogu uživati u njihovim obrocima s vršnjacima, ali pak u vidokrugu njihovih staratelja.

Radno vrijeme

  • Doručak

    07:00 - 10:30

  • Ručak

    12:30 - 14:30

  • Večera
    19:30 - 21:30

NAJBOLJE CIJENE I PONUDE

SAZNAJTE PRVI!

Dostavljajući nam vaše podatke automatski prihvatate da vam šaljemo ponude i obavještenja. Za više informacija na koji način koristimo vaše lične podatke molimo vas da pogledate stranicu "Politika privatnosti"

© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
NA VRH