Skip to main content
HOTEL ALEKSANDAR

RESTORAN

Naš hotelski restoran može smjestiti 300 ljudi i pruža uslugu švedskog stola za stvaranje ukusnih gurmanskih putovanja za sve one koji traže kulinarsko zadovoljstvo. Sa implementiranim HACCP standardom i raznovrsnim domaćim i međunarodnim jelima, kriterijumi i ukusi čak i najzahtjevnijih gostiju biće zadovoljeni.

BAROVI

Aperitiv bar “Aleksandar”

Preko puta recepcije se nalazi aperitiv bar „Aleksandar“ sa prostranom igraonicom za najmladje, gdje se gosti mogu opustiti uz jutarnju kafu, svježe cijeđene sokove i razne kolače.

Coffee & Wine bar

U Coffee & Wine baru, gosti mogu uživati u raznim ukusima svježe kafe i prepustiti se slatkom ukusu domaćih i internacionalnih vina. Svi naši gosti koji su se odlučili za all-inclusive opciju mogu uživati u raznovrsnosti bezalkoholnih i alkoholnih pića, kao i uz domaće kolače.

Pool bar “Pinea”

Na novootvorenom bazenu nalazi se bar „Pinea”, smješten u centralnom dijelu, kako bi svima bio dostupan, a otvoren je od 10:00 do 18:30. Moguće je poručiti osvježavajuća pića, tople napitke, ledene čajeve različitih ukusa i druga bezalkoholna pića u kojima mogu uživati tokom sunčanja.

Radno vrijeme

  • Doručak
    07:00 - 10:00
  • Ručak
    12:30 - 14:30
  • Večera
    18:00 - 21:00

NAJBOLJE CIJENE I PONUDE

SAZNAJTE PRVI!

Dostavljajući nam vaše podatke automatski prihvatate da vam šaljemo ponude i obavještenja. Za više informacija na koji način koristimo vaše lične podatke molimo vas da pogledate stranicu "Politika privatnosti"

© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
NA VRH