Skip to main content
09.03.2022.

Ministar ekonomskog razvoja u posjeti HG Budvanska rivijera

Jakov Milatović, ministar ekonomskog razvoja u Vladi Crne Gore, boravio je danas sa saradnicima u radnoj posjeti Hotelskoj grupi “Budvanska rivijera”.

Tim povodom održan je sastanak sa rukovodstvom kompanije u vezi sa početkom adaptacije dijela smještajnih kapaciteta Turističkog naselja Slovenska plaža.

Adaptacija je započeta u cilju podizanja kategorije dijela smještajnih kapaciteta Turističkog naselja, unaprijeđenja kvaliteta turističkog proizvoda, kao i postizanja zadovoljstva gostiju u predstojećem periodu.

Prilikom posjete delegacije ministarstva ekonomskog razvoja upriličen je obilazak radova na adaptaciji 187 smještajnih jedinica Turističkog naselja Slovenska plaža investicije vrijedne oko 4,8 miliona eura.

Nakon što je obišao radove u kaletama turističkog naselja, ministar Milatović je kazao da je apsolutno zadovoljan: “Dobar je trenutak što se ovo sada radi, da se dio 'Slovenske plaže' adaptira na nivo od četiri zvjezdice. Kako sam informisan, to će biti gotovo za ovu turističku sezonu. Zadovoljan sam informacijama koje sam dobio od rukovodstva 'Budvanske rivijere', a koje se tiču bukinga.”

Predsjednik Borda direktora Hotelske grupe "Budvanska rivijera" Mijomir Pejović kazao je da je kompanija počela proces unutrašnje adaptacije blokova turističkog naselja "Slovenska plaža" koji nisu bili prošle godine u funkciji, a ove hoće.

"Očekujemo da će ova investicija značajno doprinijeti povećanju kvaliteta naših usluga i da ćemo spremno, kao i svi drugi segmenti HG "Budvanska rivijera" dočekati ovu sezonu, koja u ovom trenutku nosi jedan dio neizvjesnosti. Siguran da ćemo sve te izazove prebroditi i da ćemo na kraju, kada budemo sumirali rezultate moći da ovu sezonu procijenimo kao uspješnu", kazao je Pejović.

Izvršni direktor HG "Budvanska rivijera" Jovan Gregović potvrdio je da je u toku adaptacija soba koje će dobiti nivo četiri zvjezdice. Optimističan je što se tiče ovogodišnje sezone i vjeruje će kompanija uspjeti i bez istočnog tržišta, odakle je imala tradicionalne goste, da ostvari dobre rezultate, te i da animira druga tržišta.

NAJBOLJE CIJENE I PONUDE

SAZNAJTE PRVI!

Dostavljajući nam vaše podatke automatski prihvatate da vam šaljemo ponude i obavještenja. Za više informacija na koji način koristimo vaše lične podatke molimo vas da pogledate stranicu "Politika privatnosti"

© Hotel group Budvanska Rivijera. All rights reserved. Powered by Emarket1ng.NET.
NA VRH