Provjeri raspoloživost
 
         
Kontakt      Rezerviši      Specijalna akcija      Galerija

Restorani i barovi

Glavni restoran sa terasom ukupnog je kapaciteta 700 mjesta. Način služenja jela je buffet sto, a doručak je u terminu od 7 do 10h; ručak od 12 do 14h i večera od 18 do 21h.

All Inclusive restoran, prilagođen korisnicima all inclusive usluge, kapaciteta je 180 mjesta. U okviru ovog restorana po principu buffet stola služe se nacionalna i internacionalna jela. Na ljetnjoj terasi nalazi se i all incusive bar u okviru kojeg se služe nacionalna pića.

Restroran Pjaca smješten na središnjem trgu kompleksa, po kojem je i dobio ime, nudi visokokvalitetnu "a la carte" uslugu. Muzički program svake večeri od 21 do 01h, kao i nekoliko puta sedmično upriličen folklorni program doprinose posebnom ugođaju posjetiocima. Restoran, otvoreni i zatvoreni dio, raspolaže sa 250 mjesta i otvoren je od 9 do 01h.

BAROVI

Aperitiv bar je idealno mjesto za osvježenje nakon napornog sportskog ili dana na plaži. Kolači, peciva i pića. Kapaciteta četrdesetak osoba, bar je otvoren od 8 do 24h.

Raspućin je prepoznatljiv kafe na nivou Budvanske rivijere. Sa svojih 50 mjesta i atraktivnom pozicijom uvjek privlači veliku pažnju gostiju. U Raspućinu ćete uživati u domaćim jelima, kolačima i sladoledu. Radno vrijeme od 8 do 24h.

 

 

BUDVA WEATHER
Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
Sva prava zadržana.
EV SSL