Provjeri raspoloživost
 
         
Kontakt      Rezerviši      Specijalna akcija      Galerija

O hotelu

Hotelski rizort "Slovenska plaža" Budva

Hotelski rizort kapaciteta 1985 ležaja, svojom arhitekturom i ambijentom predstavlja pravi mali turistički grad u kome su mediteranski ambijent, neposredna blizina Slovenske plaže, široke mogućnosti aktivnog odmora i živopisne zelene površine, zaštitni znak.

Nakon potpune adaptacije završene u julu 2012. godine, Hotelski rizort raspolaže sa 1016 smještajnih jedinica (863 sobe i 153 apartmana) raspoređenih u dvije kategorije 4 i 3 plus * i kompletnim sadržajima neophodnim za opušteno i prije svega porodično ljetovanje.

Slovenska plaža se nalazi u samom centru Budve, na 10 minuta šetnje do budvanskog Starog grada. Mediteranska nota prisutna je u svim segmentima Riyorta u okviru koga se nalaze brojni restorani, barovi, prodavnice, suvenirnice, turističke agencije, kozmetički saloni, zdravstvene ustanove, teniski tereni. Hotel posjeduje dva bazena i dječiji zabavni park.

Hotel je sezonskog karaktera, otvoren od maja do kraja oktobra.

Rizort Slovenska plaža je među prvim hotelskim objektima u Crnoj Gori nosilac evropskog sertifikata u oblasti zaštite životne sredine - "Eco Label". Sertifikat "Eco Label" obavezuje da se poslovanje cijelog kompleksa Slovenska plaža koji već predstavlja zelenu oazu Budve, bazira na održivom razvoju uz minimalno ugrožavanje prirodnih resursa.

Animacija

Najmlađim gostima je na raspolaganju otvoreni zabavni park. Na zelenoj površini od 300 m2 djeca će se zabaviti u raznovrsnom sadržaju trombolina, tobogana i ostalim zanimljivostima. U savremeno opremljenoj dječjoj igraonici, koja se nalazi u hotelu Aleksandar, u neposrednoj blizini kompleksa djeca mogu koristiti hit dječji lavirint i baby kutak, uz stalni nadzor stručnog i ljubaznog osoblja. Za goste hotela ulaz je slobodan. Posebna ponuda u okviru igraonice je organizacija proslave dječjih rođendana.

U večernjim časovima organizovane su različite tematske zabave: folklorne večeri, plesne večeri, karaoka zabave itd..

Muzički program

Svake večeri u restoranu Pjaca nastupa omiljeni muzičar gostiju i svih turista koji dolaze u Budvu, Nebojša Zloporubović - Zlopi.

Na pjacetama kompleksa u toku cijelog ljeta održavaju se festivali i priredbe: folklora, etno-mediteranske muzike, djecjih predstava, crnogorskog nasljeđa, a pristup je besplatan.

Dodatni sadržaji

 • Otkriveni i natkriveni parking, uz doplatu od 4€ dnevno.
 • Wireless Internet: Recepcija, Aperitiv bar, restoran Pjaca, Healthy bar.
 • Turističe ponude: Rent a car, izleti, transferi
 • Kozmetički i frizerski salon, prodavnice, butici
 • Sertifikati

  ISO 22000, ECO LABEL Reg. broj: AT/25/088

  Hotelska politika

 • Primaju se Visa i Master kartice
 • Dolazak od 12,00 h
 • Odlazak do 10,00 h , Kasni odlazak uz doplatu
 •  

   

  PREUZMITE MAPU HOTELSKOG KOMPLEKSA

   

   

  BUDVA WEATHER
  Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
  Sva prava zadržana.
  EV SSL