Provjeri raspoloživost
 
         
Kontakt      Rezerviši      Specijalna akcija      Galerija

Animacija

Program animacije

Animacija je već godinama postala sastavni dio turističke ponude hotelske grupe "Budvanska rivijera". U okviru odmora gostima su u ponudi brojne aktivnosti za djecu i odrasle.

Visoko stručni i edukovani animatori koji govore nekoliko svjetskih jezika i raspolažu adekvatnim vještinama, različitim tematskim programima prilagođenim svim uzrastima, od jutarnjih časova mame osmijehe zadovoljstva gostiju u hotelskom rizortu „Slovenska plaža“.

Ovaj hotelski kompleks prepoznatljiv po velikim zelenim površinama, bazenima na otvorenom, dječijim igralištima, teniskim terenima i ostalim sadržajima, pruža idealne uslove za brojne sportsko-rekreativne ali i zabavne aktivnosti.

Tako su gostima na travnatim površinama na raspolaganju aktivnosti poput jutarnje gimanstike, pilatesa, joge. Tu su i sportske aktivnosti u bazenu - akva aerobik, a takođe imaju mogućnosti za džoging, odbojku na plaži, stoni tenis, badminton, mali fudbal. Od zabavnih aktivnosti ističu se škola plesa, pikado, origami.
I večernji program obiluje raznovrsnim sadržajima kao što su večeri foklora, mađioničarski show, muzički kviz i plesni program.
Poseban program animacije posvećen je djeci. Deca kao novi segment turističke tražnje imaju veliki značaj u kreiranju animacijskih programa.
U hotelskom rizortu Slovenska plaža cjelokupni program animacije za djecu osmišljava se tako da se kroz cijeli period boravka usvajaju vještine komunikacije, saradnje, zajedništva, tolerancije, podiže ekološka svijest, a sve to kroz zabavu i igru.
Zato je ovaj segment ponude hotelskog rezorta Slovenska plaža, jedan od najboljih pokazatelja zadovoljstva gostiju, koji ih uz ostale hotelske sadržaje i kvalitet usluge, opredjeljuje za ponovni dolazak u hotel.

 

 

BUDVA WEATHER
Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
Sva prava zadržana.
EV SSL