Provjeri raspoloživost
 
         
Kontakt      Rezerviši      Specijalna akcija      Galerija
.
 

Igre malih zemalja Evrope

  • Datum kreiranja ponedeljak, 27 maj 2019 18:17

Turističko naselje “Slovenska plaža”, od 25. maja do 2. juna biće domaćin najveće  sportske manifestacije koja je do sada organizovana u Crnoj Gori – riječ je o Igrama malih zemalja Evrope čiji će učesnici biti smješteni u Slovenskoj plaži, koja će u tom periodu biti pretvorena u Olimpijsko selo.

Igre malih zemalja održavaju se pod sloganom “How big we are” kojim se  namjerava pokazati da i teritorijalno male zemlje mogu biti velike u svojim vještinama, dostignućima,  snazi, ljepoti i prirodi. Stoga i ne čudi da je baš Turističko naselje “Slovenska plaža” idealan partner u organizaciji i realizaciji ovog prestižnog sportskog događaja.

Podsjećamo da je, zbog veličine kapaciteta, geografske pozicije, zelenih površina i dodatnih sadržaja (sportski tereni, otvoreni bazeni), “Slovenska plaza”  već dugi niz godina prepoznata kao pravo mjesto za prijem sportskih ekipa uz svu neophodnu logistiku i organizaciju kada su u pitanju ovakve vrste događaja. Igre malih zemalja su, do sada, najmasovnija sportska manifestacija koja će, u Olimpijskom selu – “Slovenskoj plaži”, okupiti oko 2 000  sportista, trenera, službenih lica, predstavnika nacionalnih olimpijskih komiteta, novinara, volontera.

Igre malih zemalja u Crnoj Gori biće značajne i po tome što se organizovati uz poštovanje najviših ekoloških standarda. S obzirom da je TN “Slovenska plaza” nosilac medjunarodnih “zelenih” oznaka Eco Label i Travelife, kao i da funkcioniše po principu integrisanog sistema menadžmenta, sasvim je jasno da je će i u kontekstu održivog razvoja i zaštite životne sredine, biti na nivou zadatka i u potpunosti ispuniti očekivanja organizatora i  učesnika.

 

 

BUDVA WEATHER
Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
Sva prava zadržana.
EV SSL