Provjeri raspoloživost
 
         
Kontakt      Rezerviši      Specijalna akcija      Galerija
.
 

HG Budvanska rivijera još jednom korak ispred svih

  • Datum kreiranja utorak, 06 novembar 2018 21:25

Sajam turizma koji se ovih dana održava u Londonu, za Hotelsku grupu Budvanska rivijera se već prvog dana manifestacije pokazao kao višestruko uspješan.

Veliki broj posjetilaca štanda Nacionalne turističke organizacije koja je i ove godine zajedno sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma okupila privrednike iz Crne Gore i činjenice da je sa ovog tržišta zabilježeno 90% više dolazaka u odnosu na prošlu godinu, Grupaciji Budvanska rivijera je uručen  sertifikat Travel life gold kojim je Kompanija zaokružila integrisani sistem upravljanja iz više oblasti poslovanja.

Travelife gold je internacionalna oznaka kvaliteta u domenu poštovanja  ekoloških i socijalnih principa koje primjenjuje kompanija koja je usmjerena na   održivi razvoj.

Bilo je potrebno ispuniti  163 kriterijuma iz 6 oblasti :

  • Upravljanje održivim sistemom
  • Zaštita životne sredine
  • Saradnja sa lokalnom zajednicom
  • Poštovanje ljudskih prava i zaštite prava zaposlenih
  • Uticaj  na dobavljače
  • Odnos prema gostima

Projekat je realizovan u proteklih 6 mjeseci   u saradnji sa kancelarijom UNDP- a u Crnoj Gori.
Nakon izvršene provjere od strane Travelife- a, čije je sjediste u Londonu, Travelife Gold sertifikat je izdat na period od dvije godine.

Kao jedna od rijetkih Kompanija koja je još 2012. započela proces razvoja ka konceptu „zelenih hotela“ , danas Budvanska rivijera kao jedina turistička kuća u Crnoj Gori koja nakon ispunjavanja svih uslovnih standarda u svim hotelima Kompanije, posluje na principu  integrisanog sistema upravljanja.

Postavljanjem integrisanog sistema menadžmenta po međunarodnim normama još jednom je pokazana namjera da Hotelska grupa u kontinuitetu prati savremene turističke trendove, da vodi brigu o zadovoljstvu radnika i klijenata,  i da kroz posjedovanje međuranordnih sertifikata doprinosi smanjenju operativnih troškova, boljoj marketinškoj poziciji na turističkom tržištu pa time i jačanju brenda Kompanije.
Travel life gold je sertifikat koji je uz Eco label i tri ISO standarda u oblasti menadžmenta kvaliteta, zaštite životne sredine i bezbijednosti hrane, zaokružio cjelinu koja predstavlja kompleksnu bazu visokih standarda po kojima za sada na turističkom tržištu Crne Gore samo Hotelska grupa Budvanska rivijera posluje.

 

 

 

BUDVA WEATHER
Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
Sva prava zadržana.
EV SSL