Provjeri raspoloživost
 
         
Kontakt      Rezerviši      Specijalna akcija      Galerija
.
 

Spektakularan nastup - Džiboni zaokružio program “Ljetnje muzičke noći u hotelu Mogren”

  • Datum kreiranja sreda, 18 septembar 2019 06:43

Velika regionalna zvijezda Zlatan Stipišić – Džiboni nastupio je sinoć na prepunoj terasi hotela Mogren, u okviru pograma “Ljetnje muzičke noći” koji je organizovala Hotelska grupa “Budvanska rivijera” tokom ovogodišnje turističke sezone.

DSC 5668

Opširnije...

Grupa “Mostar Sevdah Reunion” otvorila koncertnu sezonu na gornjoj terasi hotela Mogren

  • Datum kreiranja petak, 21 jun 2019 21:47

Koncertom grupe “Mostar Sevdah Reunion” otvorena je koncertna sezona na gornjoj terasi hotela Mogren.

Publika je imala priliku da uživa u izvrsnom programu i šarenolikom repertoaru majstora sevdaha i sevdalinki koji su dotakli srce i dušu.

Već 27. juna, na istom mjestu nastupiće regionalna zvijezda Kaliopi za čiji nastup vlada veliko interesovanje, što i ne čudi ako se zna, da je ova umjetnica poznata po spektakularnim koncertima i posebnoj energiji koju prenosi na publiku.

Koncertna sezona na terasi hotela Mogren

  • Datum kreiranja petak, 14 jun 2019 21:37

Hotelska grupa “Budvanska rivijera” otvara ljetnju koncertnu sezonu na gornjoj terasi hotela Mogren u mediteranskom ambijentu pop up restorana Makarul.

Koncertima kvalitetnog i jedinstvenog zvuka,  kao i odabirom izvođača, Hotelska grupa “Budvanska rivijera” nastaviće da iznenadjuje ljubitelje muzike potpuno drugačijim sadržajima kakvi su do sada malo viđeni u Crnoj Gori.

Prvi u nizu koncerata zakazan je za 20. jun, kada će nastupiti mostarska grupa “Mostar Sevdah Reunion” poznata po izvodjenju sevdaha i sevdalinki u modernim aranžmanima.

Regionalna umjetnica Kaliopi, specifičnog glasa, fenomenalne energije, moćne i emotivne interpretacije nastupiće 27. juna. Njen prošlogodišnji nastup izazvao je opšte oduševljenje kod publike.

Po prvi put u Crnoj Gori nakon dužeg vremena, 4. jula nastupiće Jasna Zlokić, poznato ime hrvatske i regionalne muzičke scene. Vrhunac muzičke karijere, Jasna je postigla  sredinom osamdesetih godina,  a pjesmom “Skitnica” ostavila neizbrisiv trag i našla se među velikanima muzičke scene zajedno sa Arsenom Dedićem, Oliverom Dragojevićem, Biserom Veletanlić, Zoricom Kondžom.

18. jula koncert će održati ženska vokalna grupa “The Frajle”. Četiri sjajne dame koje čine ovu novosadsku grupu, svaki put iznova osvajaju publiku svojim šarmantnim nastupima, izuzetnim vokalima i upečatljivom kostimografijom.

“Koncerti će se održavati svakog četvrtka, a svim našim gostima koji odluče da u predstojećim ljetnjim noćima uživaju u odličnoj muzici i izuzetnoj gastronomskoj ponudi hotela Mogren i pop up restorana “Makarul”, obećavamo autentičan ugođaj koji neće doživjeti ni na jednom drugom mjestu u Crnoj Gori", poručili su iz Hotelske grupe “Budvanska rivijera”.

Kompanija Budvanska rivijera na tronu crnogorskog hotelijerstva

  • Datum kreiranja utorak, 04 jun 2019 13:41

Na sinoć održanoj dodjeli nagrada u okviru projekta 100 najvećih u Crnoj Gori, Grupacija Budvanska rivijera je još jednom bila u društvu najuspješnijih kompanija lidera crnogorske ekonomije.

Nagrade su dodjeljivane u 25 različitih kategorija, a Hotelska grupa je nagrađena u djelatnosti hotelijerstva.

Poslovni rezultati iz prošle godine svrstali su Grupaciju u red kompanija koje su fizičkim i finansijskim pokazateljima rada još jednom potvrdili da je Budvanska rivijera na tronu crnogorske hotelske industrije.

2018. ostaje upamćena kao godina sa gotovo 490 hiljada noćenja, povećanje za 3 procenta, te razlika od skoro 16 hiljada noćenja, kao i povećanje broja gostiju za 8 procenata i činjenica da je 96% turista bilo registrovani kao inostrani gosti.
Isti trend imali su i finansijski parametri sa ukupnim prihodom od 22.136.384 miliona eura, sa povećanjem prihoda od aranžmana za 6%, kao i prihoda od vanpansiona za 10% i ostvarenoj neto dobiti od 2,6 miliona eura.

Ono što izdvaja Grupaciju Budvanska rivijera na našoj turističkoj destinaciji  jeste činjenica da je kompanija i u prošloj godini nastavila sa investiranjem u inoviranje i adaptaciju hotelske ponude, te implementiranje integrisanog sistema upravljanja i sa iznosom od preko 2 miliona eura premašila ulaganja od 45 miliona eura u proteklih deset godina.

Hotelska grupa i u tekućoj turističkoj sezoni bilježi rezulate koji premašuju pokazatelje iz prošle godine, pa je tako za prvih pet mjeseci rada evidentno povećanje prometa za 5%.

 

Njegovo Visočanstvo, Princ Albert II od Monaka u posjeti Turističkom naselju “Slovenska plaža”

  • Datum kreiranja utorak, 28 maj 2019 22:28

Njegovo Visočanstvo, Princ Albert II od Monaka, danas je posjetio Turističko naselje “Slovenska plaža” koje je tokom Igara malih zemalja Evrope pretvoreno u Olimpijsko selo. Ovom prilikom, Princ Albert II je obišao teniske terene i sjedište Olimpijskog komiteta Monaka u Slovenskoj plaži, gdje su smješteni sportisti i predstavnici kompletnog tima.

Nakon obilaska, Princ Albert  II od Monaka je u društvu sportista ručao u restoranu TN “Slovenska plaža” gdje se inače hrane sportisti tokom Igara. Na pitanje kako mu se dopada Turističko naselje, imao je sve riječi hvale, a kompanija Hotelska grupa “Budvanska rivijera” čast da  Albert II  bude gost ovog hotelskog kompleksa.

Strana 1 od 17

 

 

BUDVA WEATHER
Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
Sva prava zadržana.
EV SSL