Verifica la disponibilità
 
         
Contattaci      Prenota ora      Promozioni speciali      Galleria
.
 

Spektakularan nastup - Džiboni zaokružio program “Ljetnje muzičke noći u hotelu Mogren”

  • Creato Mercoledì, 18 Settembre 2019 06:43

Velika regionalna zvijezda Zlatan Stipišić – Džiboni nastupio je sinoć na prepunoj terasi hotela Mogren, u okviru pograma “Ljetnje muzičke noći” koji je organizovala Hotelska grupa “Budvanska rivijera” tokom ovogodišnje turističke sezone.

DSC 5668

Leggi tutto: Spektakularan nastup - Džiboni zaokružio program “Ljetnje muzičke noći u hotelu Mogren”

Grupa “Mostar Sevdah Reunion” otvorila koncertnu sezonu na gornjoj terasi hotela Mogren

  • Creato Venerdì, 21 Giugno 2019 21:47

Koncertom grupe “Mostar Sevdah Reunion” otvorena je koncertna sezona na gornjoj terasi hotela Mogren.

Publika je imala priliku da uživa u izvrsnom programu i šarenolikom repertoaru majstora sevdaha i sevdalinki koji su dotakli srce i dušu.

Već 27. juna, na istom mjestu nastupiće regionalna zvijezda Kaliopi za čiji nastup vlada veliko interesovanje, što i ne čudi ako se zna, da je ova umjetnica poznata po spektakularnim koncertima i posebnoj energiji koju prenosi na publiku.

Koncertna sezona na terasi hotela Mogren

  • Creato Venerdì, 14 Giugno 2019 21:37

Hotelska grupa “Budvanska rivijera” otvara ljetnju koncertnu sezonu na gornjoj terasi hotela Mogren u mediteranskom ambijentu pop up restorana Makarul.

Koncertima kvalitetnog i jedinstvenog zvuka,  kao i odabirom izvođača, Hotelska grupa “Budvanska rivijera” nastaviće da iznenadjuje ljubitelje muzike potpuno drugačijim sadržajima kakvi su do sada malo viđeni u Crnoj Gori.

Prvi u nizu koncerata zakazan je za 20. jun, kada će nastupiti mostarska grupa “Mostar Sevdah Reunion” poznata po izvodjenju sevdaha i sevdalinki u modernim aranžmanima.

Regionalna umjetnica Kaliopi, specifičnog glasa, fenomenalne energije, moćne i emotivne interpretacije nastupiće 27. juna. Njen prošlogodišnji nastup izazvao je opšte oduševljenje kod publike.

Po prvi put u Crnoj Gori nakon dužeg vremena, 4. jula nastupiće Jasna Zlokić, poznato ime hrvatske i regionalne muzičke scene. Vrhunac muzičke karijere, Jasna je postigla  sredinom osamdesetih godina,  a pjesmom “Skitnica” ostavila neizbrisiv trag i našla se među velikanima muzičke scene zajedno sa Arsenom Dedićem, Oliverom Dragojevićem, Biserom Veletanlić, Zoricom Kondžom.

18. jula koncert će održati ženska vokalna grupa “The Frajle”. Četiri sjajne dame koje čine ovu novosadsku grupu, svaki put iznova osvajaju publiku svojim šarmantnim nastupima, izuzetnim vokalima i upečatljivom kostimografijom.

“Koncerti će se održavati svakog četvrtka, a svim našim gostima koji odluče da u predstojećim ljetnjim noćima uživaju u odličnoj muzici i izuzetnoj gastronomskoj ponudi hotela Mogren i pop up restorana “Makarul”, obećavamo autentičan ugođaj koji neće doživjeti ni na jednom drugom mjestu u Crnoj Gori", poručili su iz Hotelske grupe “Budvanska rivijera”.

Pagina 1 di 28

 

 

BUDVA WEATHER
Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
Sva prava zadržana.
EV SSL