Check availability
 
         
Contact us      Book now      Special promotions      Gallery
.
 

U dva dana, u dvije turističke prijestonice Evrope, dva priznanja Hotelskoj grupi “Budvanska rivijera”

  • Created on Saturday, 10 November 2018 13:24

Na nedavno održanoj stručnoj konferenciji iz oblasti hotelijerstva u Dubrovniku pod nazivom “Best Stay 2018”, Hotelskoj grupi “Budvanska rivijera” pripala je nagrada u kategoriji “Simply the best marketing campaign” za marketinšku kampanju “Dobre navike ne treba mijenjati”.

Nagrade su dodjeljivane u sedam različitih kategorija od strane stručnog žirija sastavljenog od tima eminentnih članova, zaposlenih u hotelskim kućama: Hotel Park Split, Georgian House Hotel, Radisson Hotel Group, Wyndham Hotel Group, Best Western Hotels & Resorts, Regent Porto Montenegro, Made in Louise. 

Konferencija je okupila preko tri stotine hotelijera iz regiona i mnogih drugih evropskih država, kao i predstavnike poznatih hotelskih lanaca: Valamar, Kempinski, Meriot, Aman, Radisson, Rixos, koji su sa ostalim učesnicima razmijenili iskustva i ukrstili znanja iz oblasti marketinga, hotelijerstva, ljudskih resursa, prodaje i prihoda. 

Za Budvansku rivijeru, ovo priznanje je još jedna potvrda uspješnosti poslovanja koje se u kontinuitetu razvija u svim sferama funkcionisanja Hotelske grupe. Uporedo sa podizanjem kvaliteta turističkog proizvoda, Grupacija aktivnim marketinškim aktivnostima promoviše novu ponudu u nastojanju da se na brojnim evropskim tržištima postigne konkurentnost. 

Kampanja “Dobre navike ne treba mijenjati” osmišljena je sa ciljem da krajnjim korisnicima ukaže na već prepoznatljiv brend upakovan u nove sadržaje, a koji gostima pruža tradicionalno autentičan doživljaj - onaj koji pamte i zbog kojeg se uvijek vraćaju. Tako nastaju dobre navike, a dobre navike ne treba mijenjati. Kampanja je imala dobar odjek, što je izmedju ostalog rezultiralo još jednom uspješnom sezonom, koja je zabilježila rast u odnosu na prethodnu po svim relevantnim parametrima, kao i odličnim komentarima gostiju u anketama i na online platformama (društvenim mrežama, tripadvisor.com, booking.com.

Konferencija “Best Stay 2018” programom je obuhvatila aktuelne teme savremenog hotelijerskog poslovanja kao i panele na kojima su vodjene diskusije sa ciljem pronalaženja korisnih savjeta i zaključaka, uz idealnu priliku za networking - povezivanje i razmjenu iskustava u oblasti hotelijerske industrije širom Evrope. 

Dobijanjem priznanja “Travelife Gold” na nedavno održanom Sajmu turizma u Londonu,  Kompanija je konceptualno pristupila politici integrisanog sistema menadžmenta, što je u ovom trenutku jedini primjer u oblasti turističke industrije Crne Gore. 

 

 

BUDVA WEATHER
Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
Sva prava zadržana.
EV SSL