Verfügbarkeit prüfen
 
         
Kontaktieren Sie uns      Buchen Sie jetzt      Spezielle Angebote      Galerie

O hotelu

Hotel Mogren je autentičan gradski hotel kategorisan sa 3+*. Sagrađen davne 1934. godine, predstavlja neprikosnoveni turistički simbol Budve. Smješten nadomak zidina Starog grada, ime je dobio po obližnjoj plaži Mogren, jednoj od najljepših budvanskih plaža.
Toplina koja već decenijama karakteriše ambijent i uslugu „Mogrena“ i danas osvaja nove posjetioce Budve.

Radost susreta i razgovora…

Posebnost „Mogrenu“, u odnosu na druge hotele, daje njegova čuvena terasa, koja funkcioniše kao Gradska kafana, donoseći posebnu emociju oslonjenu na talasima nostalgičnih sjećanja, ne samo mještana, već i turista – baš onako kako je to nekada bilo.
Gradska kafana, od 20. maja 2018. godine, nastavlja sa radom u novom ruhu – nakon završene adaptacije, ovo kultno mjesto grada  Budve dobilo je novi redizajnirani izgled a istovremeno zadržalo tradicionalni mediteranski ambijent po kojem je godinama prepoznatljivo.
Izvršena adaptacija je samo korak naprijed ka novim susretima na istom mjestu u novom izdanju.
Tokom adaptacionih radova, koji su sprovedeni u rekordno kratkom vremenskom periodu od svega 70 dana,  posebna pažnja je posvećena i ugostiteljskom dijelu kroz dodatna ulaganja u zamjenu dotrajalih instalacija i potpunu modernizaciju kuhinjskog dijela.
Takodje su potpuno adaptirani prostor recepcije hotela Mogren, lobby i atrijum sa fontanom.

 

 

BUDVA WEATHER
Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
Sva prava zadržana.
EV SSL