sharp pain in the shoulder or shoulder or abdomen severe the patient and the state deteriorate great book odyshka.Eta improvement will be useful to doctors, not enough time to explain all the details associated with asthma, it can recommend to their patients and rodstvennikam.Lyudyam, and exposure to flu, it is recommended for a period of 5 7 days disease at the root of ginseng mixed shredded with the effects of honey in the ratio of 1: ameliapharm.com 10. drug take 1 teaspoon 2-3 times a day before meals for 30 minutes is a good tool, along with lemon and honey, garlic and the weakness of aging, dizziness, stiffness Sharon arteries.. or host. The color of your skin is very similar to coffee with little or? Money, and he became king of medical practice. It is known that the combined use of contraceptives, benign ovarian disease, anemia, to reduce the incidence of rheumatoid arthritis.
Provjeri raspoloživost
 
         
Kontakt      Rezerviši      Specijalna akcija      Galerija
Image1\

POP UP RESTORAN MAKARUL – novi gastronomski kutak u Budvi

Na jednoj od najljepših terasa na crnogroskom primorju, terasi hotela Mogren, otvoren je pop up restoran „Makarul“. Restoran je dobio ime po makarulama – vrsti pašte, koja se od davnina tradicionalno priprema u ovom dijelu Jadrana.

Makarule su specijalitet koji je naročito je zastupljen u Paštrovićima, gdje generacije i generacije žena prave makarule. Toć (sos) se pravi od goveđeg ili junećeg mesa na luku prženom na domaćoj svinjskoj masti, uz osnovne dodatke pamidore (paradajz), petrusina (peršun), česna (luk) i crnog vina. Makarule imaju bolji ukus od obične pašte a i od špageta – sočniji su i ukus je “puniji”. Za razliku od pašte, nisu skroz šuplji, a duži su od špageta.

Osim tradicionalne, u restoranu Makarul zastupljena je i moderna mediteranska kuhinja uz bogat izbor vina. Kada se tome doda prijatan ambijent sa neodoljivim pogledom na more i zidine Starog grada, zasigurno je da je Budva dobila još jedan gastronomski kutak po kojem će biti prepoznatljiva.

Uz predložene tasting menije, gosti imaju mogućnost kreiranja posebnog menija, a u restoranu je moguće organizovati proslave, večere za grupe, i druge događaje. Radno vrijeme – od 19h do 01.00h.

 

Hotel Aleksandar Budva – tradicionalna i mediteranska kuhinja na buffet stolu

U restoranu renoviranog hotela Aleksandar u Budvi za sve goste hotela kao i ostale turiste i građane, u ponudi su ručak i večera po principu buffet stola sa nacionalnom i internacionalnom kuhinjom.

Ručak se servira od 12.00 do 14.30h, večera od 18.00 do 21.30 h, po cijeni od 7 eura po osobi.
Ovaj restoran, sa implementiranim HACCP standardom i raznolikošću jelovnika zadovoljava visoke standarde ugostiteljstva i ukuse najzahtjevnijih gostiju.

U okviru hotelskog restorana nalazi se „kids corner“ u kojem se servira jelovnik prilagođen dječijem uzrastu.

Restoran Pjaca & Zlopi

zlopiU restoranu Pjaca na Slovenskoj plaži, svake večeri od 21 sat nastupa Nebojša Zloporubović - Zlopi.

Prijatan ambijent Pjace, fenomenalna muzika i Zlopi koji već 25 godina nastupa na ovom mjestu svakog ljeta, garancija su dobrog provoda i nezaboravnih trenutaka.

Ispišite ljeto svojom pričom.

Dobrodošli u Pjacu!

 

Wedding destination

Hotel Palas 4+**** jedan od najljepših hotela na Jadranu, nalazi se u srcu Petrovca - malog primorskog mjesta, blage mediteranske klime, pješčanih plaža, skrivenih uvala i očaravajućih zalazaka sunca.

Dobitnik je prestižne nagrade ''World Luxury Hotel Awards'' u kategoriji “Luxury Wedding Destination“. Zeleno okruženje, blizina plaže i šetališta, stvaraju poseban utisak i prepoznatljivost ovog hotela.

Hotel Palas za buduće mladence nudi širok spektar usluga - od ekskluzivnih sala za vjenčanja, dekoracije prostora, cvjetnih aranžmana, honey moon apartmana do romantičnih kutaka za fotografisanje, specijalnog menija, wellness & spa centra. Sve to uz toplinu i ljubaznost osoblja koje će izaći u susret vašim željama i zahtjevima, kako bi ovaj dan pretvorili u vaše vjenčanje iz snova.

 

 

Ekskluzivna sala za vjenčanja - Palas

Uređena u elegantnom stilu koji odiše prefinjenošću i glamurom oduševiće i one sa najistančanijim ukusom. Površine od oko 200 m2 može ugostiti do 400 zvanica.

Francuska terasa-

U atraktivnom vrtu hotela, okružena mediteranskim rastinjem, Francuska terasa će vam pužiti nazaboravne romantične trenutke. Pogodna je za organizaciju manjih vjenčanja, kapaciteta do 120 mjesta.

Sala „OLIVA“

Mala sala restorana, kapaciteta 120 mjesta, pogodna je za manja i intimnija svadbena slavlja.

Za mladence su na raspolaganju honey moon apartmani, sa najljepšim pogledom na more kao i cijeli paket usluga kako bi najradosniji dan supružnika ostala jedna od najdivnijih uspomena u životu.

Aperitiv terasa

Mjesto sa kojeg se pruža nestvaran pogled na pučinu i ostrva „Katič“ i „Sveta Neđelja“. Zalasci sunca koji ostavljaju bez daha, cijelom ambijentu daju posebnu čar, pa je ova terasa pogodna za organizaciju različitih vidova vjenčanja. Kapacitet ove terase je do 250 mjesta

Terasa pored bazena

Omogućuje svadbena slavlja u morskom ambijentu, u prostoru okruženom palmama i drugim zelenilom. Kapaciteta do 200 mjesta.

Kutak za fotografisanje

 Sam ambijent i lokacija hotela sa prelijepim otvorenim terasama, zelenilom i pogledom na more, nepogrešiv su izbor za savršene fotografije i uspomene sa vjenčanja.

Dekoracija prostora i cvjetni aranžmani

Dekoracija prostora, cvjetni aranžmani, svečane navlake za stolice, u kombinaciji sa vašim idejama i željama, učiniće prostor veličanstvenim za dan vječanja.

Partneri

Hotel Palas je ostvario saradnju sa stručnim saradnicima u svojoj oblasti, pa vam u sa zadovoljstvom možemo preporučiti i za vas organizovati:

    • Fotografa
    • Vatromet
    • Ozvučenje
    • Cvjećaru
    • Svadbenu tortu

 

 

Nešto sasvim novo u hotelu Mogren!

Novi a la carte restoran u hotelu Mogren zvanično je otvoren. Gastro scena Budve i Crne Gore postala je bogatija za mjesto koje će biti prepoznato po jedinstvenim ukusima tradicionalne i moderne kuhinje, ugodonom ambijentu i prijatnoj atmosferi.

Uz predložene tasting menije, gostima se daje mogućnost kreiranja posebnog menija po sopstvenim željama! Novi gastronomski kutak na prvom spratu hotela Mogren voljećete već pri prvom susretu!

Telefon za rezervacije: 078 119 512

Dobrodošli!

MENU - preuzeti

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
Sva prava zadržana.