Provjeri raspoloživost
 
         
Kontakt      Rezerviši      Specijalna akcija      Galerija
Image1\
 

Posjeta Predsjednika Vlade Hotelskoj grupi Budvanska rivijera

  • Datum kreiranja ponedeljak, 12 jun 2017 09:08

Premijer u Vladi Crne Gore Duško Marković zajedno sa Ministrom turizma, boravio je u radnoj posjeti Hotelskoj grupi Budvanska rivijera.

U okviru posjete Predsjednik Vlade imao je sastanak sa menadžementom Kompanije i Odborom direktora Hotelske grupe, na kojem su između ostalog komentarisani pozitivni pokazatelji poslovanja u 2016.godini i spremnost Vlade Crne Gore da se kreira još povoljniji poslovni ambijent, sa stvaranjem uslova za pokretanje i realizaciju novih projekata, čime bi se direktno uticalo na napredak turističke privrede Crne Gore i povećanje konkurentnosti crnogorskog turizma.

Nakon sastanka organizovan je obilazak Turističkog naselja Slovenska plaža i novoadaptiranog hotela Aleksandar koji od ove godine predstavlja novu redizajniranu komponentu ponude Hotelske grupe. Hotel Aleksandar, koji je od prije par dana u kategoriji hotela sa četiri zvjezdice, nakon temeljne adaptacije novim konceptom ponude u potpunosti je prilagođen standardima Blue star hotela, jedinog u Crnoj Gori.

Nakon adaptacije ovaj hotel ima 187 porodičnih soba i apartmana, dva nova bazena i savremene dopunske hotelske sadržaje. Novi segment ponude i povratak emitivnog tržišta Skandinavije prije svega rezulatat su saradnje Hotelske grupe Budvanska rivijera sa grupacijom TUI čija ispostava za Nordijske zemlje ove godine ima ugovorene charter letove iz četiri grada koji će imati sedmične rotacije sa očekivanim brojem od preko 25 hiljada noćenja do početka oktobra mjeseca.

Povodom otvaranja novoadaptiranog hotela Aleksandar organizovan je prigodan koktel kojem su, osim predstavnika Vlade prisustvovali brojni poslovni partneri i predstavnici medija koje je u ime Kompanije pozdravila Izvršna direktorica Katarina Kažanegra, zahvalivši se svima na podršci i namjeri da ovo bude još jedna uspješna turistička sezona.

Kapaciteti Hotelske grupe ovih dana bilježe 100%- tnu popunjenost.

Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ dobitnik priznanja FREI 2017.

  • Datum kreiranja subota, 20 maj 2017 19:54

Hotelska grupa Budvanska rivijera učestvovala je na ovogodišnjem Festivalu investicija i nekretnina FREI 2017. koji se tradicionalno već osmu godinu za redom, održava u Budvi pod pokroviteljstvom Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Kao vodeća hotelska grupacija u Crnoj Gori, Hotelska grupa „Budvanska rivijera“, nagrađena je priznanjem za uspješan odabir strateške perspektive i inspirativan razvojni angažman sopstvenih resursa.

‘’FREI’’, tematska manifestacija o investiranju i razvoju real-estate sektora namijenjena je investitorima i komercijalnim kompanijama iz oblasti nekretnina i turizma, reprezentima državnih organa, infrastrukturnim preduzećima, predstavnicima međunarodnih institucija, stručnoj i opštoj javnosti. Festival je takođe bio odlična prilika za promociju realizovanih i planiranih projekata domaćih kompanija.

Upravo je Hotelska grupa ‘’Budvanska rivijera’’ bila prepoznata kao dobar primjer kako domaća kompanija ulaganjem sopstvenih sredstava podiže nivo kvaliteta svojih hotelskih objekata, a samim tim i doprinosi drugačijoj turističkoj percepciji kvalitetne ponude Crne Gore, kao sve više rastuće destinacije.

 

Zlatna i bronzana medalja za predstavnice HG Budvanska rivijera na Međunarodnom prvenstvu turističko ugostiteljskih radnika održanom na Slovenskoj plaži

  • Datum kreiranja sreda, 26 april 2017 13:13

U hotelskom rizortu „Slovenska plaža“, 20. i 21. aprila, održano je Medjunarodno otvoreno prvenstvo turističko ugostiteljskih radnika „Doživi najukusnije trenutke“, na kojem su pored domaćih učestvovali i takmičari iz preko dvadeset država svijeta. Predstavnica HG Budvanska rivijera, Snežana Angelovska, osvojila je zlatnu medalju u kategoriji „Postavka stola i salate“, dok je Ivana Delić, takođe predstavnica naše kompanije, u kategoriji G (profesionalci) osvojila bronzanu medalju. Manifestacija koju tradicionalno organizuje Udruženje šefova kuhinja Crne Gore zajedno sa ostalim strukovnim udruženjima, izuzetna je prilika za afirmaciju ugostiteljskih zanimanja, razmjenu stručnih znanja i iskustava, kao i predstavljanje novih tendencija i modernih tehnika rada u crnogorskom ugotiteljstvu. Na prvenstvu su se nadmetali najbolji kuvari, poslastičari, konobari, barmeni za pojedinačne trofeje, kao i za trofej ekipnog pobjednika Državnog prvenstva.

Hotelska grupa Budvanska rivijera uspješno se predstavila na Sajmu turizma u Moskvi

  • Datum kreiranja petak, 17 mart 2017 07:46

Hotelska grupa Budvanska rivijera tradicionalno je predstavila svoju turističku ponudu na Sajmu turizma u Moskvi – MITT 2017., u okviru štanda Nacionalne turističke organizacije zajedno sa ostalim turističkim poslenicima iz Crne Gore. Iskorak u ovogodišnjoj prezentaciji na najznačajnijoj manifestaciji ove vrste u Rusiji, jeste nastup Hotelske grupe Budvanska rivijera na štandu najvećeg ruskog turoperatora – TUI Rusija.

U okviru uspješne saradnje sa ovim turoperatorom, u hotelu Castellastva u Petrovcu, formiran je Porodični Klub – Tukan, čime je ovaj hotel u potpunosti ispunio standarde TUI-a kao hotel za porodični odmor.

Predstavnici Hotelske grupe Budvanska rivijera susreli su se brojnim partnerima sa ruskog tržišta i potvrdili, da se ove godine očekuje značajan porast broja gostiju iz Rusije u hotelima Budvanske rivijere. Sajam u Moskvi okupio je 1,6 hiljada izlagača iz oko 180 zemalja i više od 28 hiljada posjetilaca.

 

HG Budvanska rivijera na sajmu turizma u Berlinu

  • Datum kreiranja subota, 11 mart 2017 19:32

Na najvećoj evropskoj turističkoj smotri koja se ovih dana održava u Berlinu, Hotelska grupa Budvanska rivijera zajedno sa ostalim privrednicima iz Crne Gore na štandu Nacionalne turističke organizacije promoviše svoj turistički proizvod.

Tradicionalno najmasovnije emitivno tržište Evrope u Berlinu je okupilo nosioce turističke privrede Evrope sa ciljem da na što je moguće bolji način prezentuju novine u turističkoj ponudi.

Predstavnici Hotelske grupe Budvanska rivijera imali su niz poslovnih susreta sa partnerima tržišta Njemačke, ali i sa touroperatorima ostalih geografski bliskih zemalja.

Prema povratnim informacijama agencija Thomas Cook, ITS, TUI Grupacije- Rusija, Belgija, Holandija, Poljska, Saga Acromas, Prodintour, MTO travel i Relax, trenutni presjek stanja bookinga pokazuje povećanje prodaje za gotovo 40 odsto u odnosu na prošlu godinu.

Veliko interesovanje za kapacitetima kompanije Budvanska rivijera ove godine će prvenstveno usloviti otvaranje hotela Palas 7.aprila, dok će i Turističko naselje Slovenska plaža sa prvim ovogodišnjim gostima sredinom aprila imati najranije otvaranje u posljednjih desetak godina.

Najveću pažnju izaziva novi hotel Aleksandar, koji će kao jedini klub hotel Blue star koncepta u Crnoj Gori ove godine biti domaćin gostima Nordijskog emitivnog tržišta.

U završnici promotivnih aktivnosti za sezonu 2017, predstavnici hotelske grupe će već naredne sedmice prisustvovati na sajmovima turizma u Moskvi i Stokholmu.

Strana 1 od 9

 

 

 

 

 

Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
Sva prava zadržana.