Provjeri raspoloživost
 
         
Kontakt      Rezerviši      Specijalna akcija      Galerija
Image1\
 

Hotelska grupa Budvanska rivijera uspješno se predstavila na Sajmu turizma u Moskvi

  • Datum kreiranja petak, 17 mart 2017 07:46

Hotelska grupa Budvanska rivijera tradicionalno je predstavila svoju turističku ponudu na Sajmu turizma u Moskvi – MITT 2017., u okviru štanda Nacionalne turističke organizacije zajedno sa ostalim turističkim poslenicima iz Crne Gore. Iskorak u ovogodišnjoj prezentaciji na najznačajnijoj manifestaciji ove vrste u Rusiji, jeste nastup Hotelske grupe Budvanska rivijera na štandu najvećeg ruskog turoperatora – TUI Rusija.

U okviru uspješne saradnje sa ovim turoperatorom, u hotelu Castellastva u Petrovcu, formiran je Porodični Klub – Tukan, čime je ovaj hotel u potpunosti ispunio standarde TUI-a kao hotel za porodični odmor.

Predstavnici Hotelske grupe Budvanska rivijera susreli su se brojnim partnerima sa ruskog tržišta i potvrdili, da se ove godine očekuje značajan porast broja gostiju iz Rusije u hotelima Budvanske rivijere. Sajam u Moskvi okupio je 1,6 hiljada izlagača iz oko 180 zemalja i više od 28 hiljada posjetilaca.

 

HG Budvanska rivijera na sajmu turizma u Berlinu

  • Datum kreiranja subota, 11 mart 2017 19:32

Na najvećoj evropskoj turističkoj smotri koja se ovih dana održava u Berlinu, Hotelska grupa Budvanska rivijera zajedno sa ostalim privrednicima iz Crne Gore na štandu Nacionalne turističke organizacije promoviše svoj turistički proizvod.

Tradicionalno najmasovnije emitivno tržište Evrope u Berlinu je okupilo nosioce turističke privrede Evrope sa ciljem da na što je moguće bolji način prezentuju novine u turističkoj ponudi.

Predstavnici Hotelske grupe Budvanska rivijera imali su niz poslovnih susreta sa partnerima tržišta Njemačke, ali i sa touroperatorima ostalih geografski bliskih zemalja.

Prema povratnim informacijama agencija Thomas Cook, ITS, TUI Grupacije- Rusija, Belgija, Holandija, Poljska, Saga Acromas, Prodintour, MTO travel i Relax, trenutni presjek stanja bookinga pokazuje povećanje prodaje za gotovo 40 odsto u odnosu na prošlu godinu.

Veliko interesovanje za kapacitetima kompanije Budvanska rivijera ove godine će prvenstveno usloviti otvaranje hotela Palas 7.aprila, dok će i Turističko naselje Slovenska plaža sa prvim ovogodišnjim gostima sredinom aprila imati najranije otvaranje u posljednjih desetak godina.

Najveću pažnju izaziva novi hotel Aleksandar, koji će kao jedini klub hotel Blue star koncepta u Crnoj Gori ove godine biti domaćin gostima Nordijskog emitivnog tržišta.

U završnici promotivnih aktivnosti za sezonu 2017, predstavnici hotelske grupe će već naredne sedmice prisustvovati na sajmovima turizma u Moskvi i Stokholmu.

Hotelska grupa Budvanska rivijera na 39. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

  • Datum kreiranja sreda, 01 mart 2017 07:32

Hotelska grupa Budvanska rivijera predstavila je svoju ponudu za predstojeću turističku sezonu na jednom od najvećih sajmova turizma u jugoistočnoj Evropi – 39. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma bila je Crna Gora. Samostalni nastup Hotelske grupe Budvanska rivijera, i ove godine bio je u centru pažnje u Hali 1 Beogradskog sajma, gdje je prezentirana turistička ponuda Crne Gore. Velika posjećenost i interesovanje posjetilaca tokom svih dana trajanja Sajma, samo je potvrdila dugogodišnju tradiciju a to je da je tržište Srbije jedno od najznačajnih emitivnih tržišta za hotelske kapacitete Budvanske rivijere. Na Sajmu turizma u Beogradu, Hotelska grupa Budvanska rivijera predstavila je ponudu za predsezonu, glavnu turističku sezonu i postsezonu, kao i bogatu ponudu u oblasti kongresnog turizma. Za vrijeme sajamskog nastupa odobren je i sajamski popust od 15% za rezervaciju hotelskog smještaja. Tokom trajanja Sajma, održani su sastanci sa partnerima na kojima su potpisani ugovori za predstojeću sezonu. Na štandu Budvanske rivijere, organizovani su i brojni zanimljivi sadržaji, pa su se među gostima našle i brojne javne ličnosti sa kojima imamo uspješnu dugogodišnju saradnju i koji su prijatelji kompanije.

 

 

Ivana Delić osvojila četvrto mjesto na takmičenju IKKER 2017.

  • Datum kreiranja ponedeljak, 20 februar 2017 12:16

Predstavnica Hotelske grupe Budvanska rivijera Ivana Delić, osvojila je četvrto mjesto i posebnu nagradu žirija na Interregionalnom kupu kuvara evropskih regija – IKKER 2017, održanom 17. februara u Makarskoj. IKKER 2017. okupio je veliki broj mladih kuvara iz cijelog regiona, a njihove specijalitete ocjenjivali su Stevo Karapandža, Hrvoje Zirojević, Iztok Legat, Hamid Hadžić, Vuko Mitrović, Marija Lulić, Nikša Ivičević i drugi velikani kulinarstva. Svečanom proglašenju pobjednika, pored organizatora i brojnih gostiju, prisustvovali su gradonačelnik Vukovara, Ivan Penava i gradonačelnik Makarske, Tonći Bilić.

Hotelska grupa Budvanska rivijera učesnik prvog crnogorskog Teletona

  • Datum kreiranja petak, 17 februar 2017 10:58

Hotelska grupa "Budvanska rivijera" učestvovala je u prvom crnogorskom teletonu - velikoj humanitarnoj akciji koju su organizovale šest crnogorskih televizija sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za pomoć djeci oboljeloj od karcinoma. Ovom prilikom ističemo da je poslovna strategija naše kompanije kroz brojne segmente hotelske ponude kao i kroz društveno odgovorno poslovanje, usmjerena upravo na djecu i mlade ljude, čiji zdrav rast i razvoj omogućavaju napredak društva i zajednice u kojoj živimo i radimo. Stoga ćemo i u budućnosti kroz društveno odgovorne aktivnosti biti okrenuti unapređeju zdravstene zaštite, obrazovanja i poslovnog usavršavanja djece i mladih ljudi. undefined

Strana 1 od 8

 

 

palas-weding-2

 

Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
Sva prava zadržana.