Check availability
 
         
Contact us      Book now      Special promotions      Gallery
Image1\
 

Sajmu turizma - TOP RESA 2018

  • Created on Wednesday, 26 September 2018 20:55

Top Resa koja se ovih dana održava u Parizu i traje do 28.septembra, specijalizovani je sajam turističke industrije i najveći B2B sajam u Francuskoj, koji je okupio predstavnike ove branše iz cijele Evrope.

U Hotelskoj grupi Budvanska rivijera tržište Francuske zauzima značajno mjesto, naročito ako se ima u vidu da je godinama unazad po broju ostvarenih noćenja bilo na visokoj drugoj poziciji ljestvice emitivnih tržišta. U sezoni 2018 (posmatrano do 21.septembra tekuće godine) u Grupaciji Budvanska rivijera sa ovog tržišta je realizovano preko 40 hiljada noćenja što predstavlja povećanje broja dolazaka iz Francuske za 7%.

U ukupnom prometu Hotelske grupe Budvanska rivijera ova emitivna zona učestvuje sa 9%.

Ovogodišnja sajamska manifestacija Top Resa za Kompaniju Budvanska rivijera protiče uspješno i u znaku velikog interesovanja touroperatora za zakup kapaciteta za sljedeću turističku sezonu. Tradicionalno već Francuski gosti će najvećim dijelom boraviti u hotelu Palas i to posredstvom agencije MTO France koja je, u očekivanju još jedne uspješne poslovne godine, za sljedeću sezonu sa ekskluzivnim pravom prodaje proširila zakupljeni kontigent ne samo u hotelu Palas već i u hotelu Castellastva sa garancijom popunjenosti.

U saradnji sa MTO Travel i nacionalna avio kompanija Montenegro airlines je za sljedeću godinu ugovorila pokretanje novih čarter linija iz nekoliko francuskih gradova.

Za Grupaciju Budvanska rivijera od sezone 2018 od izuzetnog značaja je i proširenje saradnje sa touroperatorom TUI posredstvom kojeg je takođe realizovana prodaja brojnih aranžmana sa tog tržišta i sa kojim je i za sljedeću turističku godinu već ugovorena saradnja. 

Hotelska grupa Budvanska rivijera i u ovim prvim jesenjim danima bilježi turistički promet koji je na nivou visoke popunjenosti hotela sa brojkom od oko 3 hiljade turista na dnevnom nivou. Primat u dobrim poslovnim rezulatatima i ove godine pripada hotelu Palas koji do 15.oktobra nema slobodnih kapaciteta a potom nastavlja rad sa raznovrsnim i cjenovno konkurentnim paket aranžmanima za koje prodaja počinje upravo ovih dana.

Zdenka Kovačiček nastupila u hotelu Palas u okviru programa Petrovac Jazz Festivala

  • Created on Monday, 10 September 2018 08:00

Jedna od najboljih džez i bluz pjevačica sa ex-Yu prostora Zdenka Kovačiček sinoć je nastupila na petnaestoj večeri Petrovac jazz festivala. Na nastupu na terasi hotela Palas pratili su je, kako je i sama najavila, “najbolji muzičari iz Hrvatske”- sastav “Green House blues band” čiji članovi sviraju u zagrebačkom Big Bendu.

“Srećna sam što sam poslije toliko godina tu, nikad nisam bila u ovom hotelu. Počela sam da pjevam kao mala djevojčica, volim da pjevam džez i bluz, a večeras ćemo izvesti džez i bluz standarde, ali i popularne pjesme” najavila je na početku koncerta Kovačiček. \

No na njenom koncertu nije bilo samo džeza i bluza, već i drugih muzičkih pravaca poput roka, svinga, a Zdenka je uspjela da svojom energijom podigne na noge goste hotela, pa je bilo i onih koji su odlučili da zaplešu. Publika nije ostala uskraćena ni za njene najveće hitove među kojima su “Mali crni brat”, “Volim te ko konja”, “Frka” i “Žena za sva vremena”. Zdenka je otrkila da najviše uživa pjevajući bluz.

“Bluz je rođenje muzike, kad pjevam bluz osjećam se kao ponovo rođena”, kazala je ona. Iako ograničena vremenom na sceni, jer je nakon nje bio najavljen koncert albanskog sastava AJS trio, Zdenka je iskoristila drugi dio koncerta da otpjeva i nekoliko pjesama Džens Džoplin za koju je kazala da joj je uzor.

Nakon Zdenke koja je priredila koncert za pamćenje, albanskom AJS triju nije bilo lako da izađu na binu. Oni su u Petrovac stigli kao predstavnici međunarodnog festivala iz Tirane. “Hvala Vinku što smo tu, i što nas je ugostio.

Nastup AJS tria biće potpuno drugačiji od prethodne umjetnice, ali čućete kakav se džez zvuk njeguje u Tirani”, najavio je Besim Petrela, direktor međunarodnog džez festivala u Tirani. Koncert AJS trija trajao je nešto više od sat vremena, a publici su predstavili autorske kompozicije inspirisane tradicionalnom muzikom Albanije.

“Mostar Sevdah Reunion”

  • Created on Monday, 30 July 2018 21:15

 

Na najljepsoj terasi u Budvi, 7. avgusta održaće se koncert grupe “Mostar Sevdah Reunion” sa početkom u 22h!

Ulaz je slobodan i svi ste dobrodošli!

Rezervacije na telefon: 068 866 475

Vidimo se u Makarulu, na gornjoj terasi hotela Mogren!

Page 1 of 23

 

 

 

palas-wedding-1

BUDVA WEATHER
Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
Sva prava zadržana.
EV SSL