Check availability
 
         
Contact us      Book now      Special promotions      Gallery
Image1\
 

Posjeta Predsjednika Vlade Hotelskoj grupi Budvanska rivijera

  • Created on Monday, 12 June 2017 09:08

Premijer u Vladi Crne Gore Duško Marković zajedno sa Ministrom turizma, boravio je u radnoj posjeti Hotelskoj grupi Budvanska rivijera.

U okviru posjete Predsjednik Vlade imao je sastanak sa menadžementom Kompanije i Odborom direktora Hotelske grupe, na kojem su između ostalog komentarisani pozitivni pokazatelji poslovanja u 2016.godini i spremnost Vlade Crne Gore da se kreira još povoljniji poslovni ambijent, sa stvaranjem uslova za pokretanje i realizaciju novih projekata, čime bi se direktno uticalo na napredak turističke privrede Crne Gore i povećanje konkurentnosti crnogorskog turizma.

Nakon sastanka organizovan je obilazak Turističkog naselja Slovenska plaža i novoadaptiranog hotela Aleksandar koji od ove godine predstavlja novu redizajniranu komponentu ponude Hotelske grupe. Hotel Aleksandar, koji je od prije par dana u kategoriji hotela sa četiri zvjezdice, nakon temeljne adaptacije novim konceptom ponude u potpunosti je prilagođen standardima Blue star hotela, jedinog u Crnoj Gori.

Nakon adaptacije ovaj hotel ima 187 porodičnih soba i apartmana, dva nova bazena i savremene dopunske hotelske sadržaje. Novi segment ponude i povratak emitivnog tržišta Skandinavije prije svega rezulatat su saradnje Hotelske grupe Budvanska rivijera sa grupacijom TUI čija ispostava za Nordijske zemlje ove godine ima ugovorene charter letove iz četiri grada koji će imati sedmične rotacije sa očekivanim brojem od preko 25 hiljada noćenja do početka oktobra mjeseca.

Povodom otvaranja novoadaptiranog hotela Aleksandar organizovan je prigodan koktel kojem su, osim predstavnika Vlade prisustvovali brojni poslovni partneri i predstavnici medija koje je u ime Kompanije pozdravila Izvršna direktorica Katarina Kažanegra, zahvalivši se svima na podršci i namjeri da ovo bude još jedna uspješna turistička sezona.

Kapaciteti Hotelske grupe ovih dana bilježe 100%- tnu popunjenost.

Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ dobitnik priznanja FREI 2017.

  • Created on Saturday, 20 May 2017 19:54

Hotelska grupa Budvanska rivijera učestvovala je na ovogodišnjem Festivalu investicija i nekretnina FREI 2017. koji se tradicionalno već osmu godinu za redom, održava u Budvi pod pokroviteljstvom Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Kao vodeća hotelska grupacija u Crnoj Gori, Hotelska grupa „Budvanska rivijera“, nagrađena je priznanjem za uspješan odabir strateške perspektive i inspirativan razvojni angažman sopstvenih resursa.

‘’FREI’’, tematska manifestacija o investiranju i razvoju real-estate sektora namijenjena je investitorima i komercijalnim kompanijama iz oblasti nekretnina i turizma, reprezentima državnih organa, infrastrukturnim preduzećima, predstavnicima međunarodnih institucija, stručnoj i opštoj javnosti. Festival je takođe bio odlična prilika za promociju realizovanih i planiranih projekata domaćih kompanija.

Upravo je Hotelska grupa ‘’Budvanska rivijera’’ bila prepoznata kao dobar primjer kako domaća kompanija ulaganjem sopstvenih sredstava podiže nivo kvaliteta svojih hotelskih objekata, a samim tim i doprinosi drugačijoj turističkoj percepciji kvalitetne ponude Crne Gore, kao sve više rastuće destinacije.

 

Zlatna i bronzana medalja za predstavnice HG Budvanska rivijera na Međunarodnom prvenstvu turističko ugostiteljskih radnika održanom na Slovenskoj plaži

  • Created on Wednesday, 26 April 2017 13:13

U hotelskom rizortu „Slovenska plaža“, 20. i 21. aprila, održano je Medjunarodno otvoreno prvenstvo turističko ugostiteljskih radnika „Doživi najukusnije trenutke“, na kojem su pored domaćih učestvovali i takmičari iz preko dvadeset država svijeta. Predstavnica HG Budvanska rivijera, Snežana Angelovska, osvojila je zlatnu medalju u kategoriji „Postavka stola i salate“, dok je Ivana Delić, takođe predstavnica naše kompanije, u kategoriji G (profesionalci) osvojila bronzanu medalju. Manifestacija koju tradicionalno organizuje Udruženje šefova kuhinja Crne Gore zajedno sa ostalim strukovnim udruženjima, izuzetna je prilika za afirmaciju ugostiteljskih zanimanja, razmjenu stručnih znanja i iskustava, kao i predstavljanje novih tendencija i modernih tehnika rada u crnogorskom ugotiteljstvu. Na prvenstvu su se nadmetali najbolji kuvari, poslastičari, konobari, barmeni za pojedinačne trofeje, kao i za trofej ekipnog pobjednika Državnog prvenstva.

Page 1 of 14

 

 

palas-wedding-1

 

Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
Sva prava zadržana.