Check availability
 
         
Contact us      Book now      Special promotions      Gallery
Image1\
 

Hotelu Palas jos jedno priznanje renomiranog francuskog turoperatora Prodintour

  • Created on Monday, 11 December 2017 21:37

Jos jedno u nizu priznanja stize na adresu naseg Hotela Palas u Petrovcu!

Prema anketama, koje medju svojim gostima sa 12 destinacija, sprovodi renomirani francuski turoperator Prodintour, hotel Palas je ove godine proglasen najboljim hotelom "Club 3000 2017" sa stepenom zadovoljstva gostiju od 99,83%!

Gosti su u anketama ocjenjivali kvalitet usluge na osnovu rada menadzmenta kompanije i osoblja u hotelu kao i napredak u odnosu na prethodne godine.

Hotelski rizort ‘’Slovenska plaza ‘’ u nominaciji za prestižno priznanje ‘’Guest Star’’

  • Created on Tuesday, 05 December 2017 18:57

Hotelski rizort “Slovenska plaža’’ koje funkcioniše u sastavu Hotelske grupe ''Budvanska rivijera''  je od strane Redakcije renomiranog časopisa iz svijeta turizma ‘’Turistički svet’’  nominovan za jedno od prestižnih priznanja Guest STAR laureata zemlje partnera za najbolji crnogorski hotel u 2017. godini. Hotelskki rizort je nominovan za  iskorak u osvajanju i odbrani kvaliteta proizvoda i usluga, njihovo unapređenje, inovativnost, postavljanje novih standarda i profitabilnijih koncepata, kao i za izuzetne poslovne rezultate u tekućoj godini.

Zahvaljujući kredibilitetu redakcije koja ga dodeljuje, visokom pokroviteljstvu, uglednim članovima petočlanog Stručnog žirija, kao i reprezentativnim dobitnicima, priznanje Ambasadori dobre usluge postalo je jedno od najprestižnijih u Srbiji, jedinstveno u regionu. Ovaj svojevrsni “Oskar hotelijerstva” za izvrsnost i uspješnost, koji se dodeljuje hotelskim kućama i pojedincima u više kategorija, prepoznat je tokom vremena kao ekskluzivna oznaka kvaliteta, a njegovi laureati – kao uzor ka kojem se teži!

Ove godine, po prvi put, događaj se otvara prema regionu, uvođenjem novog, ekskluzivnog priznanja Guest Star - za najbolji hotel prema glasovima gostiju. Ovog puta zemlja partner je Crna Gora i glasa se za najbolji crnogorski hotel!

Turistički rizort ‘’Slovenska plaža’’ je, od strane učesnika koji su nominovali hotel za ovogodišnju nagradu, prepoznat kao mjesto koje odiše toplinom i udobnošću, lociran direktno na obali Jadranskog mora. Turistički RIZORT ‘’Slovenska plaža’’ u stilu originalnog mediteranskog grada, raznolikog sadržaja, njegovanih zelenih parkova, sa malim mediteranskim đardinima, predstavlja svojevrsni brend kako Hotelske grupe ‘’Budvanska rivijera’’, u čijem sastavu posluje, tako i grada Budve. Ovaj resort je preko tri decenije prisutan na turističkom tržištu i godinama je predmet pažnje brojnih touroperatora sa svih strana svijeta.

Turistički rizort u svom sastavu  raspolaže sa 1016 smještajnih jedinica u kategoriji 3+*** i  4*.  Kao malo koji objekat ove vrste, Slovenska plaža se može pohvaliti sa 16 hektara njegovanih zelenih površina što njenu ponudu čini zaista jedinstvenom. Segment je ponude koji je izuzetno cijenjen od strane turista koji poseban mir i doživljaj pronalaze u njegovanim vrtovima od preko 200 vrsta raznovrsnog bilja.

Biti nominovan za jedan od najboljih hotela u Crnoj Gori ne samo da inspiriše povjerenje gostiju i ostalih učesnika, nego predstavlja i izazov da zadrži i privuče goste koji će ostati vjerni hotelu posebno kada se ima u vidu velika konkurencija u turističkom okruženju,  te  predstavlja dodatni stimulans za kontunuirani rast i razvoj hotela.

Postupak za glasanje:

Kako biste glasili za Slovensku plažu da osvoji  priznanje Guest Star potrebno je da kliknete na link

https://www.turistickisvet.com/vesti/hotelijerstvo/glasajte-za-najbolji-hotel-u-crnoj-gori-i-osvojite-nagradu.html

ulogujete se preko svog gmail naloga i klikom odaberete da vaš glas ide  hotelskom rizortu Slovenska plaža.

Hotelska grupa Budvanska rivijera predstavila svoju ponudu u Teheranu

  • Created on Thursday, 23 November 2017 15:25

U organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i Montenegro Airlinesa, danas je u Teheranu (Iran), održana poslovna radionica, čiji je osnovni ciljuspostavljanje kontakata između crnogorskih i partnera iz Islamske Republike Iran kao i pregovaranje o kupovini usluga i paket aranžmana.

Nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines je ovom prilikom potpisao ugovor o uspostavljanju čarter saobraćaja iz Teherana za Podgoricu sa turoperatorom Iran Negin Parvaz. Ugovorom je predviđena realizacija serije čarter letova za period mart i april 2018. godine dok su aktivnosti u pravcu postizanja dogovora o nastavku saradnje za period od početka juna do kraja septembra  2018. godine u toku.

Hotelska grupa Budvanska rivijera predstavila je na ovoj radionici svoju ponudu prilikom B2B sastanaka sa predstavnicima iranskih turoperatora kojih je bilo preko 70, a među kojima su bili: Aban Gashte Aseman, Arezoo Safar Parsian, Asia 2000, Golestan Ghods, Marco Polo, Holiday Travel, Aysan Parvaz,Isfahan Travel, Safar Doustan Gharn Ham Navaz, Hamoun Parvaz, Karvan Havayi, Mobin Parvaz Sivan, Nika Gasht, Padideh 81, Roma Parvaz, Salam Parvaz, Setare Donbale Dar, Takin Seir, Tatilat i brojni drugi.

Workshop radionice ovog tipa se organizuju namjenski za Crnu Goru i u skladu sa njenom turističkom ponudom što se pokazalo kao veoma uspješan model za uspostavljanje kontakata sa zainteresovanim turoperatorima sa emitivnih tržišta.

Page 1 of 16

 

 

 

Copyright © 2012 Hotelska grupa Budvanska rivijera.
Sva prava zadržana.